Taxi Borlänge

Taxi Kurir Borlänge


Taxi Kurir Borlänge, vi jobbar med att alltid ge dig en behaglig resa. Vi har levererat taxi i Borlänge, Falun och andra delar av Dalarna.

Ring oss och boka taxi direkt

Taxi Kurir Borlänge - Om Oss


Taxi Kurir Borlänge är ett taxibolag i Borlänge som startades i slutet av 2013 och vi anpassar oss efter marknadens behov och efter kundernas begäran.

Som lokaltföretag är vi Taxi Kurir Borlänge ditt naturliga val när du vill resa till och från tåget, flyget, inom Borlänge eller mellan olika orter.

Vi har som mål att alltid erbjuda billiga taxiresor till privatpersoner och företag i Borlänge (hela Dalarna) och till olika desinationer i Sverige dygnet runt.

Vi erbjuder en avtalstaxa och budtaxa till alla företag när det gäller persontransporter eller bud transporter med en säker och snabb leverans till ett kraftigt förmånligt pris. 

Vårt företag satsar på att ge våra resenärer bästa möjliga valuta för pengarna när det handlar om kvalité i utförande samt personlig service. När du reser med oss blir du väl omhändertagen av vår personal och samtidigt känner dig trygg när du väljer att resa till din destination med oss. Vår företag har samarbetat också med Swedags Webbyrå för digital marknadsföring och SEO (sökmotoroptimering) för att nå bästa resultat på Google.

Res med oss, Taxi Kurir Borlänge.

 

Taxi Kurir Borlänge - Borlänge taxi 0243-170 70Taxi Kurir Borlänge - Borlänge taxi 0243-170 70

Taxi Kurir Borlänge 0243 - 170 70

Taxi Borlänge & Taxi Falun

Ring oss för att boka taxi online, smidigt och enkelt.

 

Öppettider


  • Måndag - Fredag
    Öppet dygnet runt
  • Lördagar
    Öppet dygnet runt
  • Söndagar
    Öppet dygnet runt

Adress & Kontakt


Copyright © 2019 Taxi Kurir Borlänge, alla rättigheter reserverade. | Webbdesign och grafisk formgivning av Sweedly Webbyrå