Skip to main content

Om oss


Taxi Borlänge, vi jobbar med att alltid ge dig en behaglig resa. Vi har levererat taxi i Borlänge, Falun och andra delar av Dalarna.

Ring oss och boka taxi direkt

Om Taxi Borlänge


Taxi Borlänge är ett taxibolag i Borlänge som startades i slutet av 2013 och vi anpassar oss efter marknadens behov och efter kundernas begäran.

Som lokaltföretag är vi Taxi Borlänge ditt naturliga val när du vill resa till och från tåget, flyget, inom Borlänge eller mellan olika orter.

Vi har som mål att alltid erbjuda billiga taxiresor till privatpersoner och företag i Borlänge (hela Dalarna) och till olika desinationer i Sverige dygnet runt.

Vi erbjuder en avtalstaxa och budtaxa till alla företag när det gäller persontransporter eller bud transporter med en säker och snabb leverans till ett kraftigt förmånligt pris. 

Vårt företag satsar på att ge våra resenärer bästa möjliga valuta för pengarna när det handlar om kvalité i utförande samt personlig service. När du reser med oss blir du väl omhändertagen av vår personal och samtidigt känner dig trygg när du väljer att resa till din destination med oss. Vår företag har samarbetat också med Swedags Webbyrå för digital marknadsföring och SEO (sökmotoroptimering) för att nå bästa resultat på Google.

Res med oss, Taxi Borlänge.

Taxi Borlänge

Taxi Borlänge & Taxi Falun

Ring oss för att boka smidigt och enkelt.

Öppettider


 • Måndag – Fredag
  05:00–02:30
 • Fredag – Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  05:00–02:30
 • Röda dagar
  Öppet dygnet runt

Adress & Kontakt