Skip to main content

Våra tjänster

Taxi Borlänge – 0243-170 70

Våra Tjänster


Taxi Borlänge

Privatpersoner & Företag

Taxi Borlänge

Vi erbjuder pålitliga taxitjänster i hela Borlänge och närliggande områden, inklusive Romme Alpin och Falun. Våra professionella förare garanterar en säker och bekväm resa, oavsett om du behöver transport till flygplatsen, tågstationen eller inom staden.

Tågtaxi

Tågtaxi

Taxi till och från tåget

Taxi Borlänge erbjuder pålitlig tågtaxi till och från Borlänges tågstation. Vi förstår vikten av punktlighet när du ska hinna med ett tåg, och våra förare ser till att du alltid är i tid. Oavsett om du reser för arbete eller nöje, är vår tågtaxi det bekväma och pålitliga valet.

Flygtaxi

Flygtaxi

Taxi till och från flyget

Våra flygplats resetjänster omfattar Dala Airport och Arlanda. Vi garanterar punktliga upphämtningar och avlämningar, vilket gör din resa smidig och stressfri. Förboka din resa för att säkerställa en smidig upplevelse.

Paket

Fastpris

Borlänge till hela Sverige

För regelbundna kunder och företag erbjuder vi fasta prispaket. Du vet ditt pris i förväg och slipper överraskningar. Vår transparenta prissättningsmodell säkerställer att du får bästa möjliga värde för pengarna.

Ring oss och boka taxi direkt

Taxi för privatpersoner & företag

Privatpersoner & Företag

Oavsett om du är en privatperson som behöver en trygg och smidig transport, eller ett företag som söker en pålitlig partner för regelbundna resor och transporter, har Taxi Borlänge lösningen för dig.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster som passar dina specifika behov, med fasta priser och hög servicenivå. Vår moderna fordonsflotta och professionella förare säkerställer att du når din destination säkert och i tid.

För företagskunder erbjuder vi flexibla avtal och bekvämliga betalningslösningar. Kontakta oss för att boka din nästa resa eller diskutera ett företagsavtal.

Bud med taxi

Bud (Taxi)

Taxi Borlänge erbjuder en smidig och pålitlig budservice för företag och privatpersoner. Vare sig du behöver skicka viktiga dokument, paket eller större leveranser, säkerställer vi att ditt bud når fram i tid och i perfekt skick.

Våra erfarna förare hanterar varje leverans med omsorg och professionalism, vilket garanterar att dina behov uppfylls på bästa sätt.

Taxi till och från flyget

Flygtaxi

Taxi Borlänge erbjuder pålitliga och bekväma flygtaxi-tjänster till och från Dala Airport och Arlanda. Med våra professionella förare kan du vara säker på punktliga upphämtningar och avlämningar, vilket garanterar en stressfri start och avslutning på din resa.

Förboka din flygtaxi hos oss för att försäkra dig om en smidig och trygg transport. Oavsett om du reser för arbete eller nöje, gör Taxi Borlänge din flygresa enklare och mer bekväm.

Taxi till och från tåget

Tågtaxi

Taxi Borlänge erbjuder pålitlig tågtaxi till och från Borlänges tågstation. Vi förstår vikten av punktlighet när du ska hinna med ett tåg, och våra förare ser till att du alltid är i tid. Oavsett om du reser för arbete eller nöje, är vår tågtaxi det bekväma och pålitliga valet. Boka din tågtaxi idag och upplev en smidig resa med oss.

Öppettider


 • Måndag – Torsdag
  05:00–02:30
 • Fredag – Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  05:00–02:30
 • Röda dagar
  Öppet dygnet runt

Adress & Kontakt


Adress:
Taxi Borlänge
Rörtegsgatan 30
78454 Borlänge

E-post: info@taxi17070.se

Telefon: 0243 – 170 70